T-shirts

Ooit begonnen als een project om Illustrator onder de knie te krijgen is het uitgegroeid naar iets waarvoor ik moet waken niet de hele dag mee bezig te zijn. Want wat is er nou leuker dan t-shirtjes ontwerpen...

Het begon allemaal met het overtrekken van gemeengoeie autootjes en is gaandeweg gegroeid naar een noemenswaardige hobby.
De regels dwingen mij om concessies te doen aan de vormgeving, zoals de dikte van lijnen en witruimte, maar dat maakt het niet minder leuk.

Zie onder de goederen tot nu toe. Een klik op jouw nieuwe shirt brengt je bij de spreadshirt.nl shop waar je de kleur en de stof kunt bepalen. En afrekenen natuurlijk. Met een kleine commissie voor Gemeengoed.
 

Gemeengoeie shirtjes

Gemeengoed Shirt

The one and only. Vanaf heden te verkrijgen op het stofje van uw keuze. Get ’em while they’re hot.
The one and only. Now available in the style of your choosing. Get ’em while they’re hot.

Solarhuh?

Gemeengoed kijkt graag omhoog. Vooral als het donker is. Nog zo’n hobby die absoluut aan te raden is. Ga er maar van uit dat er binnenkort meer astronomie-gerelateerde shirtjes in dit lijstje komen te staan.
Gemeengoed likes to look up. Especially when it’s dark.

Ever Upward

Altijd vooruit. Altijd verder. Hoger. Beter. Niet altijd de gemakkelijkste weg maar veelal zeer de moeite waard. It’s the only way to fly.
Always forwards. Always further. Higher. Better. Not always the most comfortable road but definately worth it. It’s the only way to fly.

Pigs in Space!

A blast from the past! Wat is Youtube toch lekker om eens wat dingen van vroeger te bekijken. En wat kom je er dan toch achter dat er vroeger ook heeeeele goeie dingen werden gemaakt…
A blast from the past! Sometimes it’s nice to realize that cool things are of all ages.

Down the drain

Het putje. Eén van die archetype vormen die vrijwel iedereen herkent. En het ziet er best wel lekker uit op een shirtje. Betekenis zelf in te vullen. Ook lekker.
Everybody recognized the drain. Looking good on that t-shirt, let others guess what is means.

I am a sinner

Gevonden in een oud klooster in een vergeten boek. De drager van dit shirt verandert direct in een zondaar die zijn weerga niet kent. Wees er snel bij, want op = op.
Found at an old monastry in a forgotten book. The wearer of this shirt is a force to be reckoned with.

RS4

Er zijn auto’s en er zijn auto’s. Dit is een auto. 3 rondjes op de Nordschleife en ik was verkocht. Oh, en de acceleratie van 0 – 100 in 4.5 seconden helpt ook mee.
There are cars and there are cars. This is a car. 3 rounds on the Nordschleiffe and i was in love. Never mentioning the 0 to 60 in 4.5 seconds.

Citroën HY

De Citroën HY is zo’n bus die altijd voor een ‘aaaaah’ momentje zorgt. Bij de vrouwtjes dan, de kerels denken natuurlijk alleen maar aan het zware onderstel, de golfplaten opbouw en het lage vermogen.
The Citroën HY is a head turner. A ladies’ head turner ofcourse, men only think about its heavy chassis and its bad performance.

Krokodil

What is seen, cannot be unseen. Zoals de filmpjes van Russische junkies die verslaafd zijn aan Krokodil: eenvoudig te maken en 10 keer sterker dan heroïne. Lacoste is zoooo twintigste eeuw…

911 Yellowbird

De 911 mag niet ontbreken op het lijstje van gemeengoede autootjes. De Yellowbird is er eentje die er bovenuit springt. Ga maar googlelen.
The 911 Yellowbird is one of those cars that will never be forgotten. Google it, you won’t be dissapointed.